Back

0 Altijd op tijd op een zakelijke afspraak

  • by Taxi Utrecht
  • 16-05-2019

Niets is vervelender dan mensen te laten wachten als u een afspraak met ze hebt. Dat is al zo bij vrienden en familie, maar geldt zeker voor zakelijke afspraken. Komt u te laat dan laat u eigenlijk merken dat u uw eigen tijd belangrijker vindt dan die van de ander. Gaat het hierbij ook nog om een eerste afspraak dan laat u ook meteen een slechte indruk achter en zijn mensen het van u gewend – omdat u nu eenmaal altijd te laat komt – dan wordt u misschien niet serieus genomen.

 

Slecht timemanagement

Structureel, maar ook af en toe, te laat komen, heeft te maken met slecht timemanagement. Sommige mensen kunnen slecht inschatten hoeveel tijd iets in beslag gaat nemen. Het reizen naar een bestemming bijvoorbeeld. Diverse factoren maken dat u hier vertraging op kunt lopen en dat u naast te laat ook nog eens gestrest op uw afspraak verschijnt. Omdat u geen geschikte parkeerplaats kon vinden bijvoorbeeld en ineens een heel stuk moest lopen. Of te maken kreeg met een onverwachte wegversperring die ook bij de navigatie niet bekend was. Misschien moet u eens denken aan een hele andere manier van vervoer dan met je eigen auto te proberen op tijd op de plek van bestemming te komen. Wat dacht u van een taxi?

 

Ruim op tijd van deur tot deur

Als u gebruik maakt van de zakelijke chauffeursdiensten van Taxi Utrecht, wordt u ruim op tijd voor uw afspraak opgepikt, daar waar u dit wilt. Of dat nu is op uw eigen kantoor, bij u thuis of op het station. U staat daarna ruim op tijd precies voor de deur van waar u uw afspraak hebt. Zonder vertraging, want de chauffeur weet precies hoe hij of zij moet rijden en zonder gestress, want het zoeken naar een geschikte parkeerplek is niet nodig, U staat immers voor de deur. Hebt u eenmaal de voordelen van de zakelijke chauffeursdiensten door Taxi Utrecht ontdekt, dan wilt u het nooit meer anders want het komt uw zakendoen ten goede. Ten eerste is tijd geld en ten tweede komt u voortaan altijd over als een betrouwbare partner die zijn klanten serieus neemt, Met recht een win-win situatie dus!