Back

0 Staking Openbaar Vervoer op 28 Mei

  • by Taxi Utrecht
  • 27-05-2019

Taxi Utrecht update: Staking Openbaar Vervoer op 28 Mei

 

Zoals u wellicht niet is ontgaan, hebben de vakbonden een staking in het OV aangekondigd. Deze vindt plaats op dinsdag 28 mei 2019. Deze onderbreking heeft een grote impact op werkend Nederland. De staking heeft niet alleen betrekking op het reizen per trein, maar ook kan er niet of nauwelijks gebruik worden gemaakt van bussen. Grote vervoersmaatschappijen zoals de NS, Arriva, Connexxion, Syntus en QBuzz leggen het werk aanstaande dinsdag neer. Ook het Openbaar Vervoer in en rondom Utrecht komt hiermee plat te liggen.

 

Als vanzelfsprekend zal er op 28 mei a.s nog meer gebruik worden gemaakt van het vervoer per taxi. Uiteraard staat ook Taxi Utrecht voor u klaar tijdens deze landelijke staking. Binnen ons taxibedrijf hebben we ons goed en professioneel voor kunnen bereiden. Dat wil zeggen dat we op 28 mei 2019 meer taxi’s en chauffeurs tot onze beschikking hebben. Door de verwachte drukte kunnen de wachttijden voor onze diensten wel meer tijd in beslag nemen dan u van ons gewend bent. Hiervoor vragen we uw begrip.

 

Diensten van Taxi Utrecht tijdens de OV staking

 

Zoals u van ons gewend bent bieden we u bij Taxi Utrecht diverse diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor taxi transfers van en naar de luchthaven Schiphol. Ook voor diverse vormen van directie en zakelijk vervoer is Taxi Utrecht dé dienstverlener voor de omgeving. Tijdens de staking Openbaar Vervoer van 28 mei 2019 zijn deze diensten echter beperkt leverbaar. Dit heeft te maken met de verwachte drukte. Omdat we graag iedereen van dienst willen zijn, zullen onze diensten zich tijdens de staking vooral beperken tot personenvervoer van en naar diverse locaties in en rondom Utrecht. De taxidiensten die tijdens de staking beperkt uitgevoerd kunnen worden zijn:

 

  • luchthavenvervoer van of naar: Schiphol-Brussel-Düsseldorf-Eindhoven-Frankfurt-Rotterdam
  • chauffeursdiensten
  • directievervoer
  • VIP-vervoer
  • ander taxivervoer waarbij lange afstanden noodzakelijk zijn

 

Taxi bestellen in Utrecht tijdens de staking

 

Reizen met het Openbaar Vervoer is op dinsdag 28 mei 2019 niet of zeer beperkt mogelijk. Taxi Utrecht staat uiteraard wel graag voor u klaar. Het boeken van een rit of het reserveren van een taxi tijdens de staking kunt u bij ons op de vertrouwde wijze doen. Dit kan eenvoudig online via onze website, maar u kunt ook de gratis Taxi Utrecht applicatie downloaden op uw smartphone. Zo heeft u onze diensten altijd bij de hand. Het enige wat u hoeft te doen is het doorgeven van uw locatie en de gewenste eindbestemming.

 

Natuurlijk zijn ook het aantal passagiers, de eventuele bagage en de datum van belang. Ook tijdens de staking doen we ons uiterste best om de aanrijtijden zo kort als mogelijk te houden. Toch vragen we om uw begrip als onze taxi’s wat langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. Met de aangekondigde staking zal de drukte in het verkeer tevens toenemen. Hoewel onze chauffeurs altijd de meest snelle en economische route zullen aanhouden, is enige verkeersopstopping en tijdverlies niet ondenkbaar. Toch doen we ons uiterste best om u snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn.

 

Van welke taxidiensten kan ik wel gebruik maken?

 

Taxi Utrecht staat zoals altijd garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook tijdens de OV staking op 28 mei 2019 voeren we deze belofte door. Hoewel sommige van de bovenstaande diensten beperkt leverbaar zijn, zorgen we tijdens deze dag uiteraard wel voor het benodigde taxivervoer in en rondom Utrecht. Daarbij maakt het niet uit of u per taxi naar Nieuwegein, IJsselstein, Vianen of Maarssen wilt reizen. Ook als u met de taxi naar Utrecht centrum wilt staan we voor u klaar.

 

De diensten van Taxi Utrecht tijdens de OV staking van 28 mei:

 

  • betrouwbaar personenvervoer in en rondom Utrecht
  • taxivervoer van en naar Utrecht Centraal
  • 24/7 ophalen op locatie

 

Natuurlijk hanteren we tijdens de staking van het Openbaar Vervoer dezelfde vaste en lage tarieven als dat u van ons gewend bent. Uiteraard zonder bijkomende kosten zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Onze diensten zijn snel, betrouwbaar en betaalbaar. Dat is de reden waarom steeds meer mensen kiezen voor het vervoer van Taxi Utrecht.

 

Onze diensten worden dan ook niet voor niets door onze klanten met een hoge rating gewaardeerd. Graag willen we deze standaard behouden. Daarom kunt u ook tijdens de werkonderbreking van de vakbonden rekenen op onze uitgebreide service en diensten. Altijd met een glimlach en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Snel een taxi boeken op 28 mei 2019

 

Binnen ons team zijn we goed voorbereid op deze landelijke staking. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u de door u gewenste taxi op de dag zelf boeken. Uiteraard staan we 24 uur per dag tot uw beschikking. Ook als u vroeg in de ochtend per taxi naar uw afspraak wilt reizen staan we voor u klaar. Een rit kunt u reserveren en aanvragen via de applicatie of onze website. We brengen u altijd op professionele, veilige en comfortabele wijze naar uw eindbestemming.

 

Heeft u nog vragen over onze taxidiensten in Utrecht ten opzichte van de landelijke OV staking op 28 mei 2019? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook als u niet zeker weet of we tijdens de staking aan uw aanvraag kunnen voldoen kunt u contact met ons opnemen. We doen ons uiterste best om u toch van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk kunt u ook direct online een taxi in of rondom Utrecht boeken via de website of de gratis Taxi Utrecht applicatie. Onze ervaren en professionele taxichauffeurs staan graag voor u klaar.